Görev için Fit: NYPD Dedektifinin Viral Egzersizleri Polisi Form Almaya Motive ediyor

poem

New member
Yorucu gece antrenmanları için sosyal medya hissi haline gelen yırtık bir NYPD dedektifi, ülke çapında polise şekillenmesi için ilham vermek istiyor.

Yüz binlerce takipçisine “50cal” olarak bilinen 35 yaşındaki Eddie Barrett, son zamanlarda Haberler Digital'e 21 yıl içinde eğitimden bir gün izin almadığını ve meslektaşlarının görev hattına fiziksel olarak uygun olmaması için hiçbir mazeret olmadığını söyledi. (Bu makalenin üst kısmındaki videoya bakın.)

Evli baba, günlük vloglarının polis memurlarına, spor salonuna zaman ayırırken de iş ve aile hayatı dengeleyebileceklerini göstermelerini istiyor.

Jillian Michaels, ömrünüzü '7 yıla kadar' uzatmak için basit egzersizleri ortaya koyuyor

İş günlerinde Barrett gece yarısı uyanır ve bir buz banyosu için dışarı çıkar.

Daha sonra Bronx'a bir saat sürüyor ve burada NYPD'nin Garant departmanı ile çalıştı, ciddi suçlular için istenen tehlikeli suçluları yuvarlayan son derece uzmanlaşmış bir birim.

Spor salonunda egzersiz yaparken resmedilen NYPD dedektif Eddie Barrett, 21 yıl içinde eğitimden bir gün izin almadığını söyledi. (Eddie Barrett/@50Callabz)

Ancak Barrett içeri girmeden önce, 6'1 “dedektif, demir pompalamak ve koşu bandını dövmek için spor salonuna çarpıyor.

Daha sonra, eve gitmeden önce, ailesiyle kaliteli zaman geçirmeden ve tipik olarak saat 20.

“Eğitimimi almak son derece öncelikli – bunu 21 yıldır yapıyorum.”
Hafta sonları, Barrett sabah 3 civarında kalkar ve amaca yönelik ev spor salonunda çalışmadan önce buz banyosuna çarpar, böylece ailesiyle birlikte zaman için günün geri kalanını serbest bırakabilir.

Ve eğer tatilde ise, son zamanlarda Cayman Adaları'nda olduğu gibi, Barrett gecenin ölümünde kumlu plajları kafasına bağlanmış bir meşale ışığı ile vuracak – ve bu da spor salonu seansından önce.

NYPD Dedektif Eddie Barrett Egzersiz ve Poz

Dedektif Barrett, polis vardiyasından sabah erken saatlerde çalışır. ((Edward Barrett/@50Callabz))

Barrett Haberler Digital'e verdiği demeçte, “Eğitimimi almak son derece öncelikli – eşim deli olduğumu düşünüyor, insanlar deli olduğumu düşünüyor, ama bunu 21 yıldır yapıyorum.”

“Ve sadece gün için standardı, özellikle de sabah ilk şey için değil, ama sadece benim olduğum. Sadece ben. Nerede olursam, ne zaman uyanmalıyım ya da ne olursa olsun – antrenman yapacağım.”

Başkalarına ilham vermek

Barrett, sabah rutininin ve egzersizlerinin günlük videolarını sosyal medyaya yükleyerek sadık takipçilerine motivasyon kelimeleri sunuyor.

Amacı, başkalarına – özellikle polise – daha hızlı ve daha güçlü olabilmeleri için şekil almaktır.

Bu akıllı egzersiz ipuçlarıyla 40'lı yaşlarınıza ve ötesine formda kalın

“Eğer [a suspect] Koşmak veya savaşmak istiyor, kaybedecekler, çünkü onlardan daha yüksek bir seviyede olmak için çok eğitildiniz, “dedi Barrett Haberler Digital'e söyledi.

Dedi Barrett son zamanlarda Instagram'da işten önce sprint yaptığını gösteren bir videoda, “Varant kadrosundan koşabileceğinizi düşünüyorum? Tekrar düşün.”

NYPD Dedektif Eddie Barrett Egzersiz

Barrett, sabah rutininin ve egzersizlerinin günlük videolarını sosyal medyaya yükleyerek sadık takipçilerine motivasyon kelimeleri sunuyor. (Eddie Barrett/@50Callabz)

Barrett, kuvvet antrenmanını kardiyovasküler egzersizlerle entegre etmeyi içeren bir fitness yaklaşımı olan hibrit eğitimi önerdiğini söyledi.

Dedektif genellikle son derece ağır ağırlık kaldırmayı uzun veya kısa koşularla ve yüksek yoğunluklu egzersizlerle karıştırır.

Barrett, diğer ilk müdahalecilerin sıkı rutinini taklit etmesini beklemediğini söylerken, görev için uygun zaman bulmanın önemini vurguluyor. Bazı polis teşkilatlarının işe alım boşluklarını takmaya yardımcı olmak için fitness standartlarını düşürdüğünü kaydetti.

Barrett, “Fitnessinize saygı gerektiren ve her zaman sizin lehinize oynayan bir görünüm ve güven seviyesine sahip olmak istiyorsunuz.”

NYPD Dedektif Eddie Barrett, 50 Cal olarak da bilinen karısı ve oğlu ile.

50 Cal olarak da bilinen NYPD Dedektif Barrett, eşi Sierra ve oğlu Henry ile resmedilmiştir. Aile, iş ve zindeliği dengelemenin onun için çok önemli olduğunu söyledi. (Eddie Barrett/ @50cal)

Barrett'e göre, yataktan erken çıkmak insanların düşündüğünden daha az karmaşıktır.

“Bazı günler diğerlerinden daha zor, değil mi? Kendinize ikinci bir seçenek veremezsiniz” dedi. “Hayatta ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Ve hayat çok kısa. Günler uçuyor.”

“Kendimizin en iyi versiyonları olmalıyız ve hayatta başarılacak çok şey var… ve kendinize bu ikinci seçeneği vermezseniz, erteleme düğmesi yok. Sosyal medyada kaydırma yok.”

“Hayatta ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Ve hayat çok kısa.”
Dedektif, sabahları kalkmasına yardımcı olmak için üç kişiden geri saymak veya kısa bir dua demek gibi bazı “zihin hileleri” yapar.

Daha fazla sağlık makalesi için ziyaret edin www.Haberler/health

Barrett, “Zihninizi devam ettir. Bu sizi düşündürüyor. Beyninizi işlev görüyor. O havalı dalma elde ediyorsunuz. Sabah ilk şey zor olan şeyler yapıyorsunuz ve siz bilmeden önce sallanıyor ve yuvarlanıyorsunuz.” Dedi.

Aile geleneği

Barrett, amacının New Jersey'de polis memuru olarak görev yapan geç büyükbabasının ayak izlerini takip ederek güç üzerinde ömür boyu süren bir kariyere sahip olmak olduğunu söyledi.

Bugün Barrett, büyükbabasının polis rozetini bir kolye olarak giyiyor.

Sağlık bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

Röportaj sırasında Barrett'in küçük oğlu Henry, ailenin polislik geleneğini de takip etmek istediğini belirtti.

“En iyi hayatı yaşadığımı hissediyorum. Hayatımı gerçekten seviyorum ve bugünün çılgın iklimde bile insanlara söylüyorum … polis olmak harika bir iş,” Det. Dedi Barrett. “Bunu düşünen herkesi teşvik ediyorum: Git.”

Edward Barrett, @50Callabz

Barrett'in eğitim rejimi, sosyal medyada büyük bir takip kazanmasına yardımcı oldu. (Edward Barrett, @50Callabz)

Dedektif, sıkı fitness disiplininin eğitimini, işini ve aile yaşamını ve kendi takviyeleri işini dengelemesine yardımcı olan şey olduğunu söyledi.

Fitness seviyesini olabildiğince uzun süre sürdürmek isterken, Barrett ailenin her zaman önce geldiğini ve karısından ve onlarla birlikte yaşayan babasından aldığı desteği beslediğini vurguladı.

“Ailelerimizle topladığımız anılar dünyadaki en önemli şeyler.”
Barrett, “Ailelerimizle topladığımız anılar dünyanın en önemli şeyler.” Dedi. “Ve son zamanlarda, işin o kadar hızlı büyümeyebileceğini kabul etmeye geldim, zindeliğim istediğim seviyeye ulaşamayabilir, çünkü ailemle zamanımı asla feda etmeyeceğim.”

Barrett, sadece kolluk üyelerini değil, diğerlerini kendi temel ilkelerini geliştirmeye ve her gün çok çalışmaya devam etmeye çağırdı.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

“Hayatta almak için çok fazla şey var ve eğer dışarı çıkıp bunu yapmazsanız, hayat hepimizi geçecek.”

“Ne başarabileceğinize hayran kalacaksın.”

Michael Dorgan, Haberler Digital ve Fox Business'ın yazarıdır.

Michael.dorgan@haberler adresine ipuçları gönderebilir ve Twitter'da @M_Dorgan'da takip edebilirsiniz.