İtfaiyeci hasta çocuklara neşe getirmek için Noel Baba gibi giyiniyor

poem

New member
Bir itfaiyecinin tatil telaşı yıllar boyunca sayısız çocuğa neşe getirdi; ancak 50 yaşındaki David Saunders, Noel Baba olarak ek iş yapmanın kendisi için de büyülü olduğunu söylüyor.

Fairfax County, Virginia'da yaşayan Saunders için Noel Baba'yı oynamak geleneğin ötesine geçiyor; SWNS'e göre bu, aileden ilham alan ve neşeyi yayma tutkusuyla beslenen son derece kişisel bir görev.

Evli ve beş çocuk babası olan Saunders, tatil işine 16 yıl önce başladı. O zamanlar 6 yaşında olan oğlunun bir hastalığı vardı ve bu hastalık onları sık sık Delaware'deki Çocuk Hastanesi'ne götürüyordu.

'TATİL ALIŞVERİŞİ BENİ SİLİYOR, DAYANIKLIĞIMI NASIL KORUYABİLİRİM?': DOKTORA SORUN

SWNS'ye “Her gittiğimizde gerçekten hasta olan çocukları görüyordu” dedi.

“Ayrılırdı ve bana her zaman şöyle derdi: 'Dostum, keşke tüm bu çocuklar için güzel bir şeyler yapabilseydik.' Ben de şöyle derdim: 'Siz ne yapmak istediğinizi bulun, biz de bunu yapmaya çalışacağız.'”

50 yaşındaki David Saunders 30 yıldır itfaiyeci ama ek iş olarak Noel Baba rolüne bürünüyor. (SWNS)

Genç hastaları neşelendirmek için Noel Baba ve cini gibi giyinmeye başlayan baba-oğul ikilisi için bu istek, beklenmedik bir çağrıya dönüştü.

Bugünlerde Saunders her yıl yaklaşık 100 ila 150 ev ziyareti yapıyor. Ayrıca bazı reklamlar ve reklamlar ile birkaç Noel filmi de yaptı.

PAKETLENMİŞ YILBAŞI HEDİYELERİYLE SEYAHAT EDERSENİZ HAVALİMANI GÜVENLİĞİ SİZİ DURDURABİLİR. İŞTE NEDENİ

SWNS'ye “Dürüst olmak gerekirse insanları mutlu etmeyi seviyorum. İnsanları gülümsetmeyi seviyorum” dedi.

Saunders, bebekliklerinden beri her yıl birkaç çocuk görüyor.

İtfaiyeci Noel Baba gibi giyiniyor

Saunders her yıl yaklaşık 100 ila 150 ev ziyareti yapıyor. Ayrıca bazı reklamlar ve reklamlar ile birkaç Noel filmi de yaptı. (SWNS)

“Onların büyümelerini izlemekten keyif aldım” dedi. “Onları bebekken tutuyorsunuz ve sonra büyümelerini izliyorsunuz.”

“Bazen bu yıl geri gelmenizi istemeyeceklerini düşünüyorsunuz, ancak anneleri veya babaları her zaman arayıp 'Hayır, Noel'i sensiz geçirmek istemiyorlar' diyor.”

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Noel Baba rolü genel olarak keyifli olsa da Saunders bunun da zorlukları olduğunu kabul etti.

“Bazı gerçekten hasta çocuklar ya da pek bir şeye sahip olmayan çocuklar görüyorum” dedi.

Gündüz itfaiyeci Gece Noel Baba bölünmüş

Saunders, SWNS'ye “Bütün çocukların, hatta yetişkinlerin bile özellikle Noel'de inanacak bir şeyler istediklerini düşünüyorum” dedi. (SWNS)

“Durumlarını görmek zor çünkü onlar için bir şeyler yapabilmek istiyorsun” diye devam etti.

“Bazen bu seni yoruyor, bazen de zihinsel olarak tüketiyor.”

SAĞLIK BÜLTENİMİZE KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Ancak hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini söyledi ve 30 yıllık itfaiyeciliğin ardından, artık ek işini tam zamanlı bir işe dönüştürmenin yollarını arıyor.

İtfaiyeci bir yan uğraş olarak Noel Baba'dır

30 yıl itfaiyeci olarak çalıştıktan sonra Saunders, artık ek işini tam zamanlı bir işe dönüştürmenin yollarını arıyor. (SWNS)

SWNS'e şöyle konuştu: “İtfaiyeci olmak harika bir işti. Yine zihinsel ve fiziksel olarak yorucu olan şeylerden biri ama benim iyi bir kariyerim oldu.”

“Vücudum ağrıyor ve yaşlanıyorum, dolayısıyla yola devam etme zamanı geldi. Bu işin biraz daha büyüyeceğini umuyorum.”

Daha fazla Sağlık makalesi için şu adresi ziyaret edin: www.Haberler/health

Noel'in büyüsü, Saunders'a hem çocuklara hem de yetişkinlere neşe getirme konusunda ilham vermeye devam ediyor.

“Bence bütün çocuklar, hatta yetişkinler bile inanacak bir şeyler isterler, özellikle de Noel'de.”

Melissa Rudy, Haberler Digital'in kıdemli sağlık editörü ve yaşam tarzı ekibinin bir üyesidir. Hikaye ipuçları melissa.rudy@haberler adresine gönderilebilir.