RFK Jr., Batı Virginia Valisi'ni ortak etkinlik sırasında kilo vermeye çağırıyor

poem

New member
Sağlık ve İnsan Hizmetleri (HHS) Sekreteri Robert F. Kennedy Jr., Amerika'yı tekrar sağlıklı hale getirme görevinde ve ülkenin en obez devleti ve valisi ile mücadele ediyor.

Batı Virginia Hükümeti Patrick Morrisey, R ve Kennedy Cuma günü bazı gıda boyalarına yasaklamak için ortak bir etkinlik düzenledi. Vali ayrıca, devletinin Ek Beslenme Yardım Programı (SNAP) katılımcılarının soda satın almak için avantajları kullanmasını yasaklayacak bir feragat sunduğunu duyurma fırsatını yakaladı.

Morrisey hareketi kutladı ve devletinin “beslenmeyi” tamamlayıcı beslenme yardım programına geri koyduğunu “söyleyerek kutladı.

'Gıda Is Tıp' RFK JR olarak şekillenir. Batı Virginia'daki okul menüsü değişikliklerini övüyor

Kennedy, “Her valiyi Batı Virginia'nın liderliğini takip etmeye ve Snap'tan sodadan çıkarmak için USDA'ya sodayı çıkarmak için bir feragat göndermeye çağırıyorum. Düşük gelirli çocuklar için vergi mükellefi tarafından finanse edilen soda sübvansiyonlarını ortadan kaldırmalıdır.” Dedi.

Batı Virginia Hükümeti Patrick Morrisey, solda, 28 Mart 2025 Cuma günü Martinsburg, W. Va'da Sağlık ve İnsan Hizmetleri Sekreteri Robert ve İnsan Hizmetleri Sekreteri Robert F. Kennedy Jr. (AP Photo/Stephanie Scarbrough)

Ancak Kennedy, sadece eyalet sakinlerini sağlıklı hale getirmek istemiyor, Morrisey'in belini de küçültmeye çalışıyor.

Trump yönetimi cumhurbaşkanının Beyaz Saray'a dönmesi için hazırlanırken geçiş döneminde valiyi tanıdığını hatırladı. Kennedy'ye göre, Morrisey'in ağırlığı hakkındaki düşüncelerini şekerlemedi.

'Tohum Yağsız' restoranlar ve yiyecekler sağlıklı onay damgası alır

Batı Virginia Valisi ile ortak görünüşü sırasında, “Onu ilk gördüğümde, 'Vali Morrisey'i yedik gibi görünüyorsun' dedim.” Dedi. “Onu gerçekten titiz bir rejime koyacağım ve onu bir etobur diyetine koyacağız.”

Sağlık ve İnsan Hizmetleri Sekreteri Robert F. Kennedy Jr.

Sağlık ve İnsan Hizmetleri Sekreteri Robert F. Kennedy Jr., bir etkinlik sırasında Batı Virginia Gov. Patrick Morrisey ile Snap ve Food Boya Mevzuatı için önerilen değişiklikleri açıklayan, 28 Mart 2025, Martinsburg, W. Va. (AP Photo/Stephanie Scarbrough)

Buna ek olarak, Kennedy valinin her ay halka açık bir tartım yapmasını önerdi ve Morrisey'in ellerini yükseltmeye katılmasını isteyen seyircilerde cesaretlendirdi.

HHS şefi, Morrisey bir kutlama ve halka açık bir tartım yapmak için 30 lbs kaybettiğinde Batı Virginia'ya dönme sözü verdi.

Batı Virginia Hükümeti Patrick Morrisey, HHS Sekreteri RFK Jr. ile ortak bir etkinlikte konuşuyor.

Batı Virginia Hükümeti Patrick Morrisey, 28 Mart 2025 Cuma, Martinsburg, W. VA'da Snap ve Food Boya Mevzuatında Önerilen Değişiklikleri Duyuran bir etkinlik sırasında konuşuyor. (AP Photo/Stephanie Scarbrough)

Morrisey'in politikaları, şu anda diğer devletlerden daha yüksek bir obezite oranına sahip olan Batı Virginia için büyük bir değişiklik yapabilir.

Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi'ne (CDC) göre, 2023 itibariyle, Batı Virginia% 40 veya daha fazla obezite prevalansına sahip olan sadece üç eyaletten biriydi.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Arkansas'ın obezite prevalansı%40, Mississippi's%40.1, Batı Virginia's%41.2 idi.

Sağlık bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

2022 itibariyle Dünya Obezite Vakfı ABD'yi dünyanın en obez ülkesi olarak sıraladı ve yetişkinlerin% 43.29'u obez. Bu arada, Amerikan Samoa, obezite muzdarip yetişkinlerin% 75'inden fazlası ile bir numara oldu.

Rachel Wolf, Haberler Digital ve Fox Business için bir son dakika haber yazarıdır.