Teen nadir durum nedeniyle en saçma yüz için dünya rekorunu kırıyor

poem

New member
Temiz Güzellik Markası Sahibi Daha Yüksek Güvenlik Standartları Çağrısı

Haberler Digital ile kamera içi bir röportajda, TV kişiliği ve temiz güzellik markası sahibi Emily Austin, Maha Hareketi ile değişim zorlaması konusundaki heyecanını ifade etti ve ABD'nin yapımı ürünleri AB standartlarını karşılamaya çağırdı.

Bir genç, dünyanın en saçma yüzüne sahip olduğu için Guinness World Records'a bir yer açtı.

Guinness'e göre, Hindistan'dan 18 yaşındaki Lalit Patidar'ın yüzünün% 95'ini kapsayan santimetre kare başına 201.72 saça sahip olduğu bulundu.

Aşırı saç büyümesi, gayri resmi olarak “kurtadam sendromu” olarak bilinen hipertrikoz adı verilen nadir bir tıbbi durumun sonucudur.

Kırmızı ışık tedavisi cildinizi geliştirebilir mi? Dermatologlar faydaları ve ipuçlarını paylaşıyor

Healthline'a göre durum genetik olabilir ve doğumda ortaya çıkabilir. Diğer cilt koşulları, yetersiz beslenme, yeme bozuklukları, kanser veya ilaç yan etkileri sonucunda ortaya çıkabilecek edinilmiş vakalar da vardır.

Hindistan'dan 18 yaşındaki Lalit Patidar'ın santimetre başına 201.72 saça sahip olduğu ve yüzünün% 95'ini kapsadığı bulundu. (Guinness World Records)

Jama Dermatology'ye göre, dünya çapında sadece yaklaşık 50 belgelenmiş durum vakası var.

Sağlık bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

Kayıtları doğrulamak için Patidar, yüz kıllarının resmi bir ölçümünü almak için bir trikolog (saç ve kafa derisi bozukluklarını tedavi eden bir uzman) gördü.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Genç, rekoru kırdığını öğrenmekten heyecan duydu.

“Ben suskunum, ne söyleyeceğimi bilmiyorum, çünkü bu tanınmayı elde ettiğim için çok mutluyum,” dedi Guinness.

Lalit Patidar - Kurtadam Sendromu

Genç, rekoru kırdığını öğrenmekten heyecan duydu. “Ben suskunum, ne diyeceğimi bilmiyorum, çünkü bu tanınmayı elde etmekten çok mutluyum” dedi. (Guinness World Records)

Patidar ayrıca Guinness'e okula ilk başladığında çocukların ondan korktuğunu söyledi.

“Benden korkuyorlardı, ama beni tanımaya ve benimle konuşmaya başladıklarında, onlardan çok farklı olmadığımı anladılar ve sadece farklı görünüyordum, ama içeride farklı değilim” dedi.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Genç şimdi benzersizliğini kucaklıyor ve günlük hayatını anlatan bir YouTube kanalı başlattı.

İnsanlar Patidar'a yüz saçlarını çıkarması gerektiğini söylediğinde, “Nasıl olduğumu seviyorum ve görünüşümü değiştirmek istemiyorum” diyor. (Guinness World Records)

İnsanlar Patidar'a yüz saçlarını çıkarması gerektiğini söylediğinde, aşağıdaki yanıtı paylaşıyor.

“Onlara nasıl olduğumu sevdiğimi söylüyorum ve görünüşümü değiştirmek istemiyorum.”

Kayıtları doğrulamak için Patidar, yüz kıllarının resmi bir ölçümünü almak için bir trikolog gördü. (Guinness World Records)

Healthline, hipertrikoz için bir tedavi yok.

Daha fazla sağlık makalesi için ziyaret edin www.Haberler/health

Saçlar kısa süreli yöntemler (tıraş, ağda, kimyasal kabuklar vb.) Veya uzun süreli yöntemler (elektroliz ve lazer cerrahisi) yoluyla çıkarılabilir.

Melissa Rudy, Kıdemli Sağlık Editörü ve Haberler Digital'deki yaşam tarzı ekibinin bir üyesidir. Hikaye ipuçları melissa.rudy@haberler adresine gönderilebilir.