ABD Ordusu gazisi zorluklara rağmen başarılı Barbekü işine başlıyor: 'Çok gururlu'

poem

New member
Bir ordu gazisi savaş alanından barbeküye gitti.

Harker Heights, Teksas'taki Rossler's Blue Cord Barbekü'nin sahibi ve işletmecisi Steven Rossler, daha önce 20 yıl Ordu'da görev yapmıştı.

43 yaşındaki Rossler, 2020'de emekli olmadan önce Afganistan ve Irak'ta görev yaptı ve cesaretinden dolayı Bronz Yıldız Madalyası aldı.

AFGANİSTAN'DA BACAKLARINI KAYBEDEN ABD DENİZ KOLORDU KIDEMLİ KURULUŞUNUN HAYATTA KALMASINA YARDIMCI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Haberler Digital'e verdiği röportajda Rossler, ilk olarak orduda aşçı olmak istediğini ancak piyade olarak katıldığını ve Hawaii'de görev yaptığını paylaştı.

Bazı asker arkadaşlarının kaybının ardından Rossler, yemek pişirmeye ve mangal yapmaya başladığında “gerçekten kötü bir durumdaydı” ve bu da 2016 yılında kendi işini kurmasına yol açtı.

Rossler's Blue Cord Barbecue, Texas Monthly'nin Teksas'taki En İyi 25 Yeni ve Geliştirilmiş Barbekü Bağlantı Noktası arasında seçildi. (Semper Fi ve Amerika Fonu)

Ruh sağlığı engellerini aşmak

Rossler ayrıca kulak çınlaması, travmatik beyin hasarı, bel yaralanması ve TSSB ve alkol bağımlılığı gibi zihinsel sağlık sorunları da dahil olmak üzere aktif mücadelenin etkileriyle de mücadele etti.

“Uzun bir süre alkol alıştığım bir şeydi [help me] başa çık” dedi Haberler Digital'e.

“Benim gördüklerimi gördüğünüzde, şeytanla yüz yüze karşılaştığınızda bunlar aklınızdan çıkaramayacağınız şeylerdir.”

GAZİ ORDU, 12 İNTİHAR GİRİŞİMİNDEN SONRA ALLAH'A İMANIN HAYATINI KURTARDIĞINI SÖYLEDİ: 'KENDİMDEN DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEY'

Bu zorluklara rağmen Rossler, karısı ve iki kızı (9 yaşındaki Paisley ve 6 yaşındaki Julianne) ve barbekü işini sürdürme isteği sayesinde ayakta kaldı.

“Yapmak istediğim şeyin bu olduğunu biliyordum” dedi. “Bu sadece bunu başarma meselesiydi, oraya uygun kafa boşluğuyla ulaşma meselesiydi.”

Rossler orduda bronz ödül aldı

Rossler, orduda hizmet ederken, askerleri yanan bir araçtan kurtarmak için yaptığı manevra nedeniyle gösterdiği cesaret nedeniyle Bronz Yıldız aldı. (Semper Fi ve Amerika Fonu)

Çok ihtiyaç duyulan bir destek

Rossler, yaralı gazilere yardım eden Kaliforniya merkezli kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Semper Fi & America's Fund'ın işini ayağa kaldırmaya yardımcı olduğu için itibar etti.

Fon, bütçeleme ve maliyet analizi gibi küçük bir işletmeyi yönetmenin teknik yönlerine yardımcı oldu.

Bana yardım ettiler ve bana hiçbir zaman farklı davranmadılar” dedi Rossler. “Harikaydı.”

ULUSAL KAR AMAÇLI KURUM, SAVAŞ YARALI HİZMET ÜYELERİNE YARDIM SAĞLAMAK İÇİN DAĞITILAN FONLARDA 300 MİLYON DOLARA ULAŞTI

Artık Rossler's Barbecue'yu “işimizin omurgası” olarak gördüğü eşi ve kızlarıyla birlikte yönetiyor.

Şirket esas olarak Harker Heights'ta haftanın iki günü açık olan bir yemek karavanıyla faaliyet gösteriyor ve geri kalan günlerde büyük catering işleri ve festivallerle ilgileniyor.

Rossler ve ekibi yemek kamyonunda

Rossler, “Hayatta yapmak istediğiniz bir şeyi başarmak için hiçbir zaman geç olduğunu düşünmüyorum” dedi. (Semper Fi ve Amerika Fonu)

“Görmekten daha iyi bir şey yok [customers] İlk ısırığı al” dedi.

Rossler, ailenin menü tekliflerini sürekli olarak geliştirmesi nedeniyle işletmenin 2016'daki lansmanından bu yana “sürekli olarak geliştiğini” söyledi.

YAŞAM TARZI BÜLTENİMİZE KAYIT OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bütün bu insanları görmek çok güzel [and] Her yerden askerler gelip yemek yiyor” dedi. “Ve onlar da 'Dostum, bu çok iyi' dediler. Yaptığınız şeyi seviyoruz. Sen bir emektarsın. Sen gelişiyorsun.”

Rossler şimdiden girişimcilik meşalesini, çalışkan ve “çok özverili” olarak tanımladığı en büyük kızına devretmeye başladı bile.

Daha fazla Yaşam Tarzı makalesi için www.Haberler/lifestyle adresini ziyaret edin

“Şimdiye kadar karşılaştığım çoğu erkekten daha fazla çalışabilir” dedi. “Altın gibi bir kalbi var ama çalışma ahlakını annesinden alıyor.”

Rossler barbekü yemek karavanında

Göğüs eti, hindi ve ahududulu domuz göbeğinin yanmış uçları, Rossler's Barbecue'deki menüdeki en popüler ürünlerden bazıları. (Semper Fi ve Amerika Fonu)

Rossler diğer gazileri başa çıkma mekanizması olarak alkole güvenmemeye çağırıyor.

“Git yardım ara. Git bir terapiste görün, kiminle görüşmen gerekiyorsa onunla görüş” tavsiyesinde bulundu. “Yardım etmeye istekli pek çok farklı kuruluş var.”

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

“Orada görev yapan tüm silah arkadaşlarına ve kız kardeşlerime, sizi gerçekten seviyorum” diye ekledi. “Gerçekten, gerçekten bunu kastediyorum.”

Semper Fi & America's Fund, 31 Aralık'a kadar Bob & Renee Parsons Vakfı ve PXG'nin Fona yapılan 10 milyon dolara kadar tüm bağışları karşılayacağını duyurdu.

Angelica Stabile, Haberler Digital'in yaşam tarzı muhabiridir.