Dr. Nicole Saphier saç dökülmesi ve bağırsak sağlığı sorunları için doğal ilaçları paylaşıyor

poem

New member
Haberler katılımcısı Dr. Nicole Saphier kısa süre önce saç incelmesini önlemek ve tedavi etmek için doğal yolları tartıştı – artı sağlıklı bir bağırsağın nasıl korunacağı – ve konulardaki kendi deneyimlerini paylaştı.

Saphier, saçların inceltilmesinin birçok faktörden kaynaklanabileceğini söyledi. Bunlar hormonal veya metabolik değişiklikler, yaş, ilaçlar ve stres içerir.

Doktor, otoimmün bozukluk için aldığı bir ilaç nedeniyle birkaç yıl önce saç dökülmesi yaşadığını söyledi.

Beslenme uzmanlarına göre, et olmayan 5 mükemmel protein kaynağı

“Saçlarımı at kuyruğuna koymakta zorlandım. Duygusal olarak gerçekten üzülüyordu,” dedi “Fox & Friends Weekend.”

Saç ekimi gibi invaziv bir şey denemenin aksine doğal ilaçlar aramaya başladı. Çok fazla araştırma yaptıktan sonra, onu uyarmak için gece kafa derisine zeytinyağı ve biberiye yağına masaj yapmaya başladı.

Dr. Nicole Saphier, “Fox & Friends Weekend” de saç incelmesi için doğal ilaçları paylaştı. (Haberler)

Diyerek şöyle devam etti: “Biraz sabır oldu, ama bu rejimi yaptıktan bir ila iki ay içinde önemli bir yeniden büyüme ve iyileşme görmeye başladım ve durmadım!” Haberler Digital'e söyledi.

“Kişisel deneyimim, bütünleştirici bakım gücüne olan inancımı güçlendirmeye devam etti.”

Ayrıca Gotu Kola, Horsetail ve Biotin gibi sıvı doğal bitkiler koleksiyonunu bir araya getirdiğini söyledi.

“Saçınız, cildiniz ve tırnaklarınız büyümek için ihtiyaç duydukları besinlere sahip olacak.”
Saç derisine kan akışını teşvik etmek için – bu da saç büyümesine yardımcı olur – doktor yeşil çay alımını artırdığını ve egzersiz ve nemlendirmeye odaklandığını söyledi.

“Sağlıklı ve sağlıklı yaşadığınız sürece, saçlarınız, cildiniz ve tırnaklarınız büyümek için ihtiyaç duydukları besinlere sahip olacak,” dedi “Fox & Friends Weekend.”

Bu popüler diyet planı ile saç büyümesi yavaşlayabilir, çalışma

Sağlık hizmeti sağlayıcısının sorunların temel nedenini bulabilmesi ve ele alabilmesi için herhangi bir sorun yaşıyorsa bir tıp uzmanına danışmak önemlidir.

Saphier ayrıca bağırsak sağlığını tartıştı.

Dr. Saphier'in iyi bağırsak sağlığı için ipuçları

Saphier iyi bağırsak sağlığı için ipuçları paylaştı. “Tüm vücudunuzun sağlığı bağırsağınıza odaklanıyor” dedi. (Haberler)

“Bağırsak sağlığı her şeye bağlı,” dedi Dr. Saphier.

“Tüm vücudunuzun sağlığı bağırsağınıza odaklanıyor ve bağırsaklarımızı antibiyotikler ve işlenmiş gıdalar ve diğer tüm şeylerle yok ettik.”

Şef, 'korkunç mide problemleri' onu Maha yolculuğuna götürdü

Bağırsak sağlığına gerçekten kapsamlı bir yaklaşımı sevdiğini söyledi. Bu, bağırsağı yoğurt, kimchi ve turşu gibi yiyeceklerde bulunabilen probiyotiklerle beslemeyi içerir – fermente olan her şey.

“Ama aynı zamanda kendinize prebiyotik vermelisin,” dedi.

Sağlık bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

Prebiyotikler besinleri probiyotiklere ve bağırsağınızdaki iyi bakterilere verir.

Sarımsak ve yaban mersini gibi şeylerde bulunabilirler.

Saphier, tilki ve arkadaşlar için saç dökülmesini önleme ve bağırsak sağlığını tartışıyor

Saphier, sağda, Haberler katkıda bulunan Lisa Boothe ile birlikte “Fox & Friends Weekend” ile ilgili saç dökülmesini önleme ve bağırsak sağlığı sorunlarını tartıştı. (Haberler)

“Aslında her sabah sıvı sarımsak alıyorum,” dedi Saphier.

Sıvı sarımsak ve kapsüller açısından, doktor sıvı formunda sarımsakın daha biyoyararlanabilmesi, yani vücudun faydalarını kapsüllerden daha verimli bir şekilde emebileceğini ve kullanabileceğini söyledi.

Daha fazla sağlık makalesi için FoxNews.com/health adresini ziyaret edin

Diyetin bir diğer önemli yönü liftir. Saphier, lif için en iyi yiyecekler arasında ahududu, mercimek ve avokado olduğunu söyledi.

Son olarak, bağırsak hareketliliğini (gastrointestinal sistemden gastrointestinal sistemde gastrointestinal sistemde hareket ettiren koordineli kas kasılmaları) teşvik ettiğini, ayrıca hidratlı ve egzersizde kaldığını söyledi.

Stres sadece bir duygu değildir; Vücut üzerinde gerçek bir fizyolojik etki olduğunu söyledi.
“Bunların hepsini yapıyorsun ve bağırsağın olabildiğince sağlıklı olacak” dedi.

Stresin saç dökülmesi ve bağırsak sağlığı üzerindeki etkisi ne olacak? Doktor stresin sadece bir duygu olmadığını söyledi; Vücut üzerinde gerçek bir fizyolojik etkidir.

dr. Nicole Saphier Fox & Friends

“Stresi yönetmek onu ortadan kaldırmakla ilgili değil” dedi. “Bu denge bulmak ve vücudunuzu desteklemekle ilgili.” (Haberler)

“Stresi yönetmek için, ister hızlı bir egzersiz ister dışarıda bir yürüyüş olsun, günlük harekete öncelik veriyorum. Ayrıca farkındalık uyguluyorum, nefes alıp sıfırlamak için anlar almamı sağlıyorum.” Dedi.

Ayrıca, bunların enerjiyi ve esnekliği doğrudan etkilediği için kaliteli uyku ve doğru beslenmeye odaklandığını söyledi.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

“Stresi yönetmek onu ortadan kaldırmakla ilgili değil. Bu denge bulmak ve vücudunuzu desteklemekle ilgili” dedi.

Khloe Quill, Haberler Digital'in yaşam tarzı yapım asistanıdır. O ve yaşam tarzı ekibi, yiyecek ve içecek, seyahat ve sağlık gibi bir dizi hikaye konusunu kapsar.